Top
Disclaimer

 

WAARSCHUWING: controleer voordat je met de fitness elastieken aan het werk gaat of de elastieken niet beschadigd zijn.
Schat daarnaast in redelijkheid in hoe ver je kunt gaan met de belasting van een elastiek. Het uitvoeren van fitness oefeningen, al dan niet geplaatst op onze website, mag er nooit toe leiden dat er zo veel kracht op de fitness elastieken uitgeoefend wordt dat deze te veel uitgerekt worden. Ga bijvoorbeeld niet met je lichaamsgewicht aan het fitness elastiek hangen.
Tevens adviseren wij het elastiek nooit verder op te rekken dan 2 keer de daadwerkelijke lengte. Te grote uitrekking van de fitness elatieken kan er toe leiden dat de fitness elastieken verzwakken en onverwacht knappen met een mogelijke blessure of verwonding tot gevolg.
Daarnaast zal een te grote uitrekking van het fitness elastiek de levensduur van het elastiek verkorten. 
De elastieken bevatten latex en kunnen een allergische reactie veroorzaken. Gebruik de elastieken niet als je natte of vettige handen hebt. Raadpleeg tevens een arts.

Hoewel wij ernaar streven om correcte informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de content op deze website juist en volledig is.

Verwijzingen naar andere sites zijn enkel opgenomen ter informatie van de gebruikers van de site. wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of beschikbaarheid van deze sites of bronnen. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, onvolledigheden die getoond zijn op deze website.

De oefeningen en adviezen, die gegeven worden op deze website, zijn algemeen van aard en kunnen nooit het advies van medici of paramedici vervangen. Bezoekers met lichamelijke klachten zijn zelf verantwoordelijk voor het wel of niet raadplegen van hun huisarts.
Fitnesselastiek behoudt zich het recht voor om de informatie op deze site te wijzigen zonder enige aanmelding of bekendmaking vooraf.

Als u vragen of opmerkingen heeft  neem dan contact met ons op.