Top
Gebruik deuranker met fitness elastiek

Het deuranker

Met het deuranker veranker je de elastiekband veilig tussen bijna elke deur en het kozijn. Door het verplaatsen van het anker (de verankering) boots je de 100-en verschillende trainingsoefeningen na.

Het deuranker is zo ontwikkeld dat je de verankering zowel aan de zijkant, bovenkant en ook aan de onderkant tussen de deur en het kozijn of de vloer kunt plaatsen. Het deuranker zit in elk fitness elastiek pakket en hoef je dus niet apart te bestellen.

Hoe moet ik het deuranker gebruiken?

Stap 1: pak het deuranker en maak de deur open.

Stap 2: plaats de verankering van het deuranker achter het kozijn. De lus van het deuranker zit aan dezelfde kant als waar jij de oefeningen wilt gaan doen.

Stap 3: maak de deur dicht. Zorg ervoor dat de verankering niet tussen de deur en het kozijn zit. Trek aan de lus, zodat het deuranker op zijn plek gaat zitten.

Stap 4: haal de fitness elastieken door de lus.

Stap 5: bevestig 1 of 2 handvatten (afhankelijk van de oefening) aan de clips van de fitness elastieken. En zoals je ziet is het mogelijk om het deuranker op meerdere plekken (bovenkant, onderkant en zijkant) aan de deur te bevestigen.

deuranker fitness elastiek stap 1deuranker fitnesselatiek stap 2